Damestennis zondagochtend

Beste dames,  

Ook dit jaar wil ik weer een tennisochtend organiseren op zondagmorgen bij TV Mattemburgh. Vanwege het slechte weer in het voorjaar is de reguliere competitie nogal uitgelopen en konden we nog niet beginnen. Daarom heb ik in overleg met Sonja besloten om het iets anders aan te pakken.  

Net zoals met de apptennis van woensdag- en donderdagavond gaan we iedere zondagochtend spelen. En wordt je per zondag ingedeeld. We spelen nog steeds van 10 tot 12 uur, 2 potten en ook de gezamenlijke koffiepauze houden we erin. Iedere week wordt er iemand aangewezen die de indeling mag maken. En als het aan mij ligt, regel ik ook weer een gezellige afscheidslunch op 8 september.  

Daar het nogal kort dag is, hebben jullie maar een kleine 1 week de tijd om op te geven. Graag opgeven vóór 23 juni a.s. bij [email protected] met vermelding van je naam, mobiel nummer en je verhinderingen!! Vooral dit laatste is erg belangrijk, want dan kan ik een schema maken wie er wanneer speelt. En natuurlijk wordt er ook voor deze zondag een app aangemaakt.  

Sportieve groeten,   Eugénie Monaco      

 

De speeldagen zijn:   30 juni 14, 21,28 juli 4, 11,18, 25 augustus 1, 8 september  

 

Nog even de spelregels op een rijtje:  

  • Alle dames van de tennisverenigingen in de gemeente Woensdrecht (ZWH) mogen hieraan meedoen.
  • Je speelt 2 wedstrijden (op tijd) op een ochtend, tussen 10:00 en 12:00 uur
  • We starten op zondag 30 juni. Kosten zijn € 5,= pp dit is voor de ballen en de afsluitende lunch.
  • Als je een x verhinderd bent, zoek dan zelf een vervanger.  
  • Wil je nog meer informatie? Je mag altijd mailen of bellen (Eugénie: 06-200 76 990)