Sponsor worden

Als sponsor van tennisvereniging Mattemburgh sla je twee vliegen in één klap. Je geeft namelijk invulling aan jouw maatschappelijke betrokkenheid en je zorgt voor positieve publiciteit voor jouw bedrijf.

Wat sponsoring voor je doet

Door sponsoring vergroot je de naamsbekendheid van jouw onderneming en versterk je het imago. Je kunt ook een bepaald product of een specifieke dienst onder de aandacht brengen. Sponsoring is fiscaal aftrekbaar, wat het extra aantrekkelijk maakt. Tegen relatief geringe kosten kun je dus veel betekenen. Als sponsor ben je echt deel van de club.

Vormen van sponsoring

Bij sponsoring kun je denken aan reclamedoeken langs de baan, vermelding op de website of hoofdsponsorschap van een evenement. Maar het kan ook interessant zijn om een competitieteam of een specifieke activiteit te sponsoren. We gaan graag met je in gesprek over sponsoring op maat. 

Wij zijn ervan overtuigd dat onze vereniging een goede aanvulling kan bieden op het gebied van uw bestaande PR- en promotiemiddelen.

Mochten wij uw interesse hebben gewekt dan zijn wij altijd bereid om u in een persoonlijk gesprek verdere informatie te verstrekken.


Met sportieve groet,

Bestuur Tennisvereniging Mattemburgh
E-mail: [email protected]