App tennis

 App tennisavond

De tennisavond voor iedereen  

Na het succes van voorgaande jaren, gaan we ook dit jaar elke donderdagavond een gezellige tennisavond organiseren. Deze avond is bedoeld voor alle seniorleden.   

Om meer mensen de gelegenheid te geven om te kunnen tennissen of indien gewenst 2 x keer te spelen, willen we ook (bij voldoende belangstelling) op de woensdagavond een paar banen organiseren.

Er worden wekelijks leuke afwisselende partijen ingepland, dubbelen of mixen.

Per seizoen kun je opgeven hoe vaak je ingedeeld wilt worden en wat je verhinderingen zijn. Wil je niet vast ingedeeld worden, maar bij gelegenheid een keer spelen, geef je dan ook gerust op. Je wordt dan toegevoegd aan de groepsapp. Stel dat iemand die avond dan niet kan en vervanging zoekt, dan kun jij reageren en meespelen.  

Het werkt als volgt:

Geef je vóór 18 maart a.s. op door een bericht te sturen aan Johan Pijnen 06-55194855. Hierin geef je dus alleen aan of je dit seizoen mee wilt doen aan de app tennis!  

Na 18 maart wordt er een groepsapp aangemaakt met daarin alle opgegeven deelnemers. Via deze app krijg je een verzoek je wensen en verhinderingen aan Johan op te geven. Nadat iedereen dat heeft gedaan, maakt Johan een speelschema voor het hele seizoen waarin je kan zien wanneer je ingedeeld bent. Sta je ingedeeld maar ben je verhinderd, dan dien je (via deze app of zelf,) voor vervanging te zorgen.  

We starten op Woensdag 3 of Donderdag 4 april en dit gaat door t/m eind oktober, aanvang 20 uur voor beide avonden.

Veel tennisplezier en gezelligheid gegarandeerd!