KNLTB Voorjaarscompetitie Tennis Junioren

Jeugdcompetitie!  

Alle jeugdleden kunnen deelnemen aan de jeugdcompetitie ook al heb je nog nooit een wedstrijd gespeeld of heb je maar 2 keer les gehad, dat geeft helemaal niks en daar is het juist heel erg goed voor.  

Wat is competitie? In het voorjaar kunnen jeugdspelers meedoen aan de Voorjaarscompetitie en in het najaar aan de najaarscompetitie. Deze competitie bestaat vaak uit 7 of 8 speeldagen en is van april t/m mei en van september t/m november . Er wordt gespeeld op zondag.   

Rode, Oranje en Groene competitie (t/m 12 jaar)

Voor de jongste jeugd is er De Tenniskids Competitie, die bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin je speelt. In de Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt. De duur varieert per kleur tussen de 1 tot 3 uur.  

 

KNLTB Junioren Competitie (11 t/m 17 jaar)

Ben je in de leeftijd 11 tot en met 17 jaar? Dan kun je meedoen aan de KNLTB Junioren competitie! Samen met jouw team ga je tijdens de competitie de strijd aan met teams van andere verenigingen. Het is uitdagend en je wordt sneller beter. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig.

Kortom, tennis is leuker als je wedstrijden speelt!  

De Junioren competitie bestaat uit de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar en de Junioren competitie 13 t/m 17 jaar. Net zoals bij de senioren speel je in de Junioren competitie op een hele baan tegen 1 ander team.  

Alleen of met je maatje(s) De vereniging gaat aan de slag om jullie in te delen. Hoe meer inschrijvingen hoe beter!

We zouden het te gek vinden als ieder jeugdlid meedoet aan de competitie. Dit zorgt voor groei, verbinding en teamspirit.    

Heb je nog vragen? Vraag het je trainer of stuur een mail naar [email protected]. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Pamela (06-53257338)  

Bekijk hier de regels en uitleg van de jeugdcompetitie

Bekijk hier de regels en uitleg van de juniorencompetitie  

Sportieve groet jeugdcommissie TV Mattemburgh