Winter app tennis

 App tennisavond

De tennisavond voor iedereen  

Na het succes van de zomerapp, en omdat we nu mooie all-weather banen hebben, gaan we ook in de winter elke Woensdag en Donderdagavond een gezellige tennisavond organiseren. Deze avond is bedoeld voor alle seniorleden, dus ook onze winterleden.  

We hebben op de Woensdagavond 2 banen en op Donderdagavond 4 banen ter beschikking waarop we mogen spelen, in principe willen we om 19.30 starten en dan per baan zo lang spelen als men kiest. Mocht later blijken dat er veel belangstelling is om deel te nemen, dan kan het nog zijn dat we 2 tijdsblokken gaan maken b.v. van 19.00 tot 20.15 en van 20.15 tot einde.

Er worden wekelijks leuke afwisselende partijen ingepland, dubbelen of mixen.

Per seizoen kun je opgeven hoe vaak je ingedeeld wilt worden en wat je verhinderingen zijn. Wil je niet vast ingedeeld worden, maar bij gelegenheid een keer spelen, geef je dan ook gerust op. Je wordt dan toegevoegd aan de groepsapp. Stel dat iemand die avond dan niet kan en vervanging zoekt, dan kun jij reageren en meespelen.  

Het werkt als volgt: Geef je vóór 13 Oktober a.s. op door een bericht te sturen aan Johan Pijnen 06-55194855. Hierin geef je dus alleen aan of je dit seizoen mee wilt doen aan de app tennis!!  

Na 13 Oktober wordt er een groepsapp aangemaakt met daarin alle opgegeven deelnemers. Via deze app krijg je een verzoek je wensen en verhinderingen aan Johan op te geven. Nadat iedereen dat heeft gedaan, maakt Johan een speelschema voor het hele seizoen waarin je kan zien wanneer je ingedeeld bent. Sta je ingedeeld maar ben je verhinderd, dan dien je (via deze app of zelf,) voor vervanging te zorgen.  

We starten op Woensdag 1 November en Donderdag 2 Novembver, en dit gaat door t/m eind Maart 2023.

Veel tennisplezier en gezelligheid gegarandeerd!