Nieuwsbrief

Beste Leden,
 
Hier een laatste update vanuit het bestuur.
 
Het jubileum seizoen nadert zijn einde maar wat hebben we een mooi jaar met elkaar gehad. Een jaar gestart waarin we gelijk konden tennissen met allerlei corona restricties.

Vanaf half juni konden alle activiteiten gestart worden zoals: damescompetitie, jubileum- openingstoernooi, oud-ledendag, kindermiddagen, instuif, apptennis, jongeren dag, open toernooi, clubkampioenschappen, competitie en als slot het grandioze jubileumfeest. Al deze activiteiten leveren mooie herinneringen op en konden gerealiseerd worden door de inzet van al onze vrijwilligers en de Sterrenclub. Onze dank hiervoor.

Project nieuwe banen

In november kijken we weer volop verder naar de toekomst. Er is een projectgroep nieuwe banen geformeerd deze bestaat uit: Percy Havermans, Edwin Heijmans, Jos Zappeij, Peter Mous, David Trieller, Stephen Warrington, Johan Pijnen, Wilco Lambrechts en Rob Takens. We zullen jullie regelmatig op de hoogte houden over de vorderingen van het proces om te komen tot nieuwe banen.

  • Momenteel worden er minimaal 3 offertes opgevraagd bij bedrijven voor:
    • Aanleg 4 nieuwe banen met topclay of smashcourt ondergrond
    • Vervanging hekwerk
    • Vervanging huidige verlichting naar LED verlichting
  • Op 26 november is er overleg met de gemeente over verdere vormgeving van privatisering van de banen.

We zullen u als lid regelmatig op de hoogte houden over de vorderingen van het project nieuwe banen.

Het is nog steeds mogelijk om te tennissen, de baancommissie bepaalt afhankelijk van de weersomstandigheden wanneer de banen gesloten worden.

Als bestuur zijn we volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Heeft u nog suggesties of vragen dan kunt u deze mailen naar [email protected]

Een sportieve groet,
bestuur TV Mattemburgh