Recreatieve dames competitie winter zondag

Beste dames,  

Komend winterseizoen willen we doorgaan met de recreatieve damescompetitie op de zondagmorgen op de banen van TV Mattemburgh. Alle dames van de tennisverenigingen in de gemeente Woensdrecht (ZWH) mogen hieraan meedoen.  

Je speelt in een team van minimaal 2 personen 1x in de 2 weken. 2 wedstrijden (op tijd) in de  ochtend van 10:00 tot 12:00 uur.  

We starten op zondag 13 november.

We vragen een kleine vergoeding van 5 euro pp voor de ballen en iets lekkers. Het bestuur van TV Mattemburgh heeft besloten om dit eerste seizoen geen winterbijdrage te vragen, zodat iedereen de buitenbanen kan uitproberen.  

Als je een x verhinderd bent is dit geen enkel probleem, daar iedere dame van één van deze verenigingen in mag vallen. Je zoekt dan zelf een vervanger.  

Graag opgeven per team vóór 20 oktober a.s. bij [email protected] met vermelding van teamleden, mobiel nummer en een mailadres per lid.  

Wil je wel meedoen, maar heb je geen team laat het ons weten! Wellicht kunnen wij je koppelen.

Wil je nog meer informatie, mag je altijd mailen of bellen (Eugénie: 06-200 76 990)  

Sportieve groeten,  

Sonja Pijnen en Eugénie Monaco 

 

De speeldagen zijn:

13 en 27 november
11 december
15 en 29 januari
12 en 26 februari
12 maart

 

Nog even de spelregels op een rijtje:

  • Alle dames van de tennisverenigingen in de gemeente Woensdrecht (ZWH) mogen hieraan meedoen.
  • Je speelt in een team van minimaal 2 personen 1x in de 2 weken. 2 wedstrijden (op tijd) op een ochtend. Het zal tussen 10:00 en 12:00 uur zijn. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams kan de tijd een beetje afwijken.
  • Als je een x verhinderd bent is dit geen enkel probleem, daar iedere dame van één van deze verenigingen in mag vallen. Je zoekt dan zelf een vervanger.