Sponsorkliks

 
                 
 
 
Met SponsorKliks kan je zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan TV Mattemburgh, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online bijvoorbeeld via Bol.com, Zalando of Coolblue of bestel een pizza via Thuisbezorgd en TV Mattemburgh ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar TV Mattemburgh.
En nogmaals, het kost je niets extra!


Wil je TV Mattemburgh ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van TV Mattemburgh. Voor jou een kleine moeite, voor TV Mattemburgh zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van TV Mattemburgh. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert TV Mattemburgh hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch TV Mattemburgh weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor TV Mattemburgh is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert TV Mattemburgh niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van TV Mattemburgh of download de app en installeer deze op je smartphone. Zo kun je nog makkelijker en direct bij jouw shop winkelen en onze vereniging steunen. Klik op onderstaande button voor jouw telefoon. Kies dan na installatie van de App voor TV Mattemburgh.

   
Wij zijn voorstander van kopen bij onze lokale ondernemers.
Maar dit is een wel heel eenvoudige manier om onze vereniging financieel te ondersteunen, als je toch besluit om online je aankoop te doen.