Jubileum shirts

27 februari 2021


Beste leden,  

In het kader van het 50-jarig bestaan heeft de jubileum commissie (Stephen Warrington) een mooi jubileumlogo ontworpen. Deze hebben jullie al op verschillende plekken kunnen zien. Samen met Sander de Neijs van Macron / DSM hebben we dit logo laten verwerken in een clubshirt!  

In de bijgevoegde flyer zijn deze shirts te zien. De shirts zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Hoe leuk zou het zijn als iedereen een shirt aanschaft!  De prijs van het shirt bedraagt 20,- euro ps. Het bestuur heeft een deel bijgedragen waardoor we de kosten zo laag hebben kunnen houden. Dank hiervoor.   

Graag hadden wij pas sessies gehouden maar i.v.m. de maatregelen is dit (nog) niet mogelijk. Zodra de maatregelen het toe laten, zal er een pas- en bestel mogelijkheid worden aangeboden. Later meer hierover. Wij wilden jullie dit leuke nieuws niet onthouden. Bekijk alvast welke shirts er besteld kunnen worden en inventariseer bijvoorbeeld in je competitieteam of er animo voor is.  

Wij zouden het in ieder geval super vinden als alle leden het shirt zouden willen aanschaffen en willen dragen natuurlijk!  

Hopelijk tot snel!  

Sportieve groet,   

De Jubileumcommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 36532462

TV Mattemburgh

Sportlaan 2
4631 CR Hoogerheide