Actie gemeente

28 april 2021


Als bestuur hebben we ons ingeschreven voor de actie om jongeren tijdens Corona tijd aan het sporten te krijgen. De gemeente heeft ons voorstel erg gewaardeerd en heeft een subsidie verleend zodat we de mogelijkheid krijgen om jongeren tussen de 18 en 26 jaar in de gemeente Woensdrecht een gratis tennis activiteit aan te bieden.

Onder begeleiding van Tennisschool BijDaan, krijgt men gedurende 9  weken 1 uur per week les. Hier is vanuit de jongeren enthousiast op gereageerd en we hebben momenteel 32 deelnemers voor deze actie.

Ook onze eigen jongeren in de leeftijdscategorie tussen de 18 en 26 jaar kunnen profiteren van  4 gratis tennislessen.

Op 3 juli zullen de nieuwe deelnemers en onze jongeren tussen de 18 en 26 jaar dit mooie initiatief afsluiten met een onderling toernooi.

De actie is gestart, jongeren tussen 18 en 26 jaar, woonachtig in de gemeente Woensdrecht zijn gestart met de gratis lessen. Deze lessen zijn beschikbaar gesteld door Gemeente Woensdrecht.

Op 3 juli zal deze actie worden afgesloten met een toernooi. Dit toernooi is ook mogelijk als je al lid bent van TV Mattemburgh en als je tussen de 18 en 26 jaar bent. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 36532462

TV Mattemburgh

Sportlaan 2
4631 CR Hoogerheide