Activiteiten-kalender

Januari 2021
Z M D W D V Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Hoofdsponsoren

Inloggen

Het weer

Weersverwachting
Hoogerheide

Bij DAAN is de tennisschool van Daan van Nassau.

Onze trainingen zijn voor alle niveaus, van beginnende tennisser tot aan professionele tennissers en van jong tot oud. Wij willen graag zoveel mogelijk mensen bekend maken met het spelletje tennis zodat ze net zo enthousiast worden als wij al zijn. Daarnaast streven wij ernaar voor alle leden een passend aanbod van lessen en activiteiten te realiseren.

Techniek staat bij ons heel hoog in het vaandel. Techniek is voor ons namelijk de voorwaarde om ook de tactiek toe te kunnen passen. Deze filosofie komt bij alle trainers van team Bij Daan terug. Daarnaast zijn ook de doelstellingen van de leerling van belang om zo het optimale uit de lessen te kunnen halen.

Eén doelgroep willen we nogmaals uitlichten: de 45+ leden. Bij deze doelgroep leeft vaak de gedachte, “ik kan toch niets meer verbeteren of bijleren”. Onze filosofie staat daar haakt op. Ons team kan u zeker nog verbeteren of zelfs een begin laten maken met tennis.

Op latere leeftijd wordt namelijk techniek steeds meer van belang. Niet alleen om beter te leren spelen maar vooral ook om blessure vrij te blijven spelen. Ons team heeft hier veel ervaring in en ook veel positieve resultaten mee geboekt. 

Wilt u meer weten over onze werkwijze of kijken of er een klik is tussen u en onze trainers. Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Het volledige lesaanbod en verdere informatie is te vinden via  www.bijdaan.com

Jeugd- en juniorleden die trainen krijgen van de vereniging een subsidiebijdrage van € 22,50 in de zomer- en winterperiode. Om in aanmerking te komen voor de subsidie vragen wij deze jeugd- en juniorleden om deel te nemen aan het jaarlijkse clubkampioenschap in augustus/september. Hierdoor wil de vereniging het spelen van wedstrijden stimuleren, omdat wedstrijdervaring een vergelijkbaar leereffect heeft als een tennisles. Maakt u gebruik van het 'All-in' pakket, dan zitten de subsidie al in deze kosten verwerkt.

Houd dus onze website en onze facebook pagina goed in de gaten zodat je van alles op de hoogte blijft!

Tot ziens op de baan!

Tennisschool Bij Daan


Copyright © TV.Mattemburgh 2018. All Rights Reserved.