Schrijf je in voor een KNLTB voorspeeldag!

Ben jij gek van tennis en wil je graag náást jouw clubtraining extra trainen in een uitdagende groep? Kom dan naar een KNLTB voorspeeldag bij jou in de buurt!

Tijdens de voorspeeldag ga je gedurende 2 tot 3 uur tennissen en bewegen samen met andere enthousiaste kinderen. Wie weet word jij na deze dag uitgenodigd om mee te doen met de tweede voorspeeldag in augustus of september. Tijdens deze tweede voorspeeldag wordt gekeken of je in aanmerking komt voor een cluboverstijgende training bij één van de 50 KNLTB instroomlocaties. In dat geval blijf je gewoon lid van je eigen vereniging, maar krijg je een extra mogelijkheid om naast jouw eigen clubtraining(en) ook één keer per week te trainen met andere enthousiaste en bevlogen tennissers uit de regio.

Voorspeeldag juni/juli

De voorspeeldagen vinden plaats op verschillende locaties in het land en worden georganiseerd door de KNLTB in samenwerking met een KNLTB instroomlocatie. Dit zijn door de KNLTB gecertificeerde tennislerar(ess)en die aanvullende trainingen verzorgen voor gemotiveerde kinderen van 7 tot en met 10 jaar. Natuurlijk is jouw eigen trainer ook van harte welkom!

Oranje en Groen

Bij de voorspeeldagen wordt er onderscheid gemaakt tussen oranje en groen: Oranje: 7 en 8 jaar (spelers geboren in 2013 en 2014)* Groen: 9 en 10 jaar (spelers geboren in 2011 en 2012)*  * Doordat we verwachten dat kinderen die deelnemen aan de KNLTB instroomtrainingen ongeveer een jaar vooruit lopen qua niveau, komen de leeftijden niet exact overeen met de officiële Tenniskids leeftijden.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor één voorspeeldag én je schrijft je in voor de voorspeeldag op de locatie waar je volgend seizoen ook bij voorkeur de instroomtraining zou willen volgen.  

Schrijf je nu in!

Hebben jij of je ouders na het lezen van deze e-mail en het bekijken van de veelgestelde vragen op onze website nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Met sportieve groet,  mede namens mijn team en de instroomleraren,

KNLTB Jacco Eltingh Technisch Directeur